Ošatka na kynutí chleba kulatá z pedigu, průměr 25 cm - 1,5 kg - 2. jakost

Kód: 14150-II.JAKOST
359 Kč –20 %
Ošatka na kynutí chleba kulatá z pedigu, průměr 25 cm - 1,5 kg - 2. jakost
359 Kč –20 % 287 Kč 237,19 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Výrobek odpovídá druhé jakosti. Mohou se vyskytnout nedokonalosti na dřevě, ale nic, co by bránilo její funkčnosti. Občas se prostě stane, že se vyskytne drobná chyba materiálu. Zachráníte tak výrobek, který by ležel ladem a k tomu ještě ušetříte!

-10% z ceny

Upečte si čerstvý chléb doma, s ošatkou na kynutí chleba je to snadné.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výrobek odpovídá druhé jakosti. Mohou se vyskytnout nedokonalosti na dřevě, ale nic, co by bránilo její funkčnosti. Občas se prostě stane, že se vyskytne drobná chyba materiálu. :) Zachráníte tak výrobek, který by ležel ladem a k tomu ještě ušetříte!

-10% z ceny

Ošatka na kynutí chleba je nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo si čerstvý chléb peče doma sám. Nechte v ní odpočívat těsto a ono vám krásně vykyne do požadovaného tvaru. Pak už jen vložit do pece a popřát dobrou chuť. Váš domácí chléb můžete servírovat třeba na naší slaměné ošatce.

  • Vhodná na kynutí 1,5 kg těsta
  • Průměr ošatky: 25 cm 
  • Výška ošatky: 8 cm

Jak chlebovou ošatku používat?

Ošatky jsou ručně sbíjeny z pedigu přesně tak, jako to znaly již naše babičky a každá ošatka je originálem. Než do ošatky vložíte těsto, pořádně ji vysypte moukou. Tato ošatka je ideální pro kynutí zhruba jedna a půl kilového chleba. Mouka by měla tvořit zhruba polovinu z váhy chleba, záleží však na tom, zda je chléb kváskový či s droždím. Každá mouka a každý druh chleba kyne jinak. Ošatka slouží ke kynutí chlebového těsta a není vhodné ji vkládat do trouby. S údržbou si hlavu lámat nemusíte. Stačí ji vyklepat a otřít, popřípadě vykartáčovat suchým kartáčem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ošatky na kynutí chleba z pedigu
Záruka: 2 roky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: