Ošatka na kynutí chleba kulatá - 0,5 kg - 2. JAKOST!
Kód: 11050-II.JAKOSTSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Výrobek odpovídá druhé jakosti. Mohou se vyskytnout nedokonalosti na dřevě, ale nic, co by bránilo její funkčnosti. Pečlivě vybíráme jen to nejlepší zboží a občas se prostě stane, že i mistr se někdy utne :) Zachráníte tak výrobek, který by ležel ladem a k tomu ještě ušetříte!
-10% z ceny
Ošatka na kynutí chleba je nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo si čerstvý chléb peče doma sám. Nechte v ní odpočívat těsto a ono vám krásně vykyne do požadovaného tvaru. Pak už jen vložit do pece a popřát dobrou chuť. Váš domácí chléb můžete servírovat třeba na naší slaměné ošatce.
- Vhodná na kynutí 0,5 kg těsta
- Průměr ošatky: 20 cm (spodek chleba), 11 cm (vrch chleba)
- Výška ošatky: 7 cm
Ošatka je vyrobena ručně v České republice a tento typ ošatek dodáváme několika pekárnám.
Jak chlebovou ošatku používat?
Ošatky jsou ručně sbíjeny z pedigu přesně tak, jako to znaly již naše babičky a každá ošatka je originálem. Než do ošatky vložíte těsto, pořádně ji vysypte moukou. Tato ošatka je ideální pro kynutí zhruba půlkilového chleba. Mouka by měla tvořit zhruba polovinu z váhy chleba, záleží však na tom, zda je chléb kváskový či s droždím. Každá mouka a každý druh chleba kyne jinak. Ošatka slouží ke kynutí chlebového těsta a není vhodné ji vkládat do trouby. S údržbou si hlavu lámat nemusíte. Stačí ji vyklepat a otřít, popřípadě vykartáčovat suchým kartáčem.
Ošatky prošly chemickými a laboratorními zkouškami v laboratoři ITC Zlín a byl na ně vystaven ATEST č. 472103704.
Dále vyhovují požadavkům Nařízení Evropského Parlamentu a Rady č. 1935/2004 čl. 3, zákonu č. 258/2000 Sb., dále vyhovují Vyhlášce Ministerstva zdravotnictví ČR č. 38/2001 Sb.,podle § 3, odst.1 a 5 v platném znění a Vyhlášce Ministerstva zdravotnictví č. 127/2009 Sb. o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ošatky na kynutí chleba z pedigu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.